Over ons

Vragen en behoeften veranderen. De ruimte waarin we leven verandert daar in mee. Ons doel is waardevaste gebouwen en gebieden maken waar mensen zich thuis voelen. Het verschil maken tussen alledaags en origineel, vertrekkend vanuit het waardevolle dat er al is.

We beginnen waar het moeilijk wordt: we voelen ons thuis in multidisciplinaire, complexe opgaves, met een diversiteit aan belangen en soms dwingende kaders. We adviseren in huisvestingsvragen en ontwikkelen en realiseren vernieuwende huisvesting om in te wonen, werken, leren, zorgen en beleven.

Dat doen we door naast onze opdrachtgevers te gaan staan en in volle breedte naar kansen en mogelijkheden te zoeken. Daarin zijn we betrokken, maar ook kritisch: meedenken met een open vizier. Bij alles wat we doen voelen we ons medeverantwoordelijk voor het eindresultaat, dat schept een band.

We zijn er trots op dat we mogen meedenken, meewerken en mee ontwikkelen in bijzondere, nieuwe concepten. Ruimten die de wereld die we kennen, vernieuwen en verbeteren. Nieuwe toepassingen, passend bij een nieuwe tijd.

We doen het anders

We durven anders te doen, anders te kijken. Altijd op zoek naar duurzame meerwaarde en zinvolle verscheidenheid. Als het moet gaan we tegen de stroom in. We werken net zo lang door totdat de vraag beantwoord is, de ambitie vervuld. Noem het betrokken, noem het vasthoudend, maar we laten niet los totdat alle doelen bereikt zijn.

We weten waarom

Al onze projecten starten met de inhoud: met de eindgebruiker voor ogen. De beste ruimten, gebouwen en gebieden kloppen met de achterliggende visies en doelen. Ze wérken voor de mensen die er gebruik van maken. Nu en in de toekomst. Dat bewaken wij van initiatief tot realisatie.

We werken slim

We verbinden slimme denkers, uitgesproken meningen en kritische blikken. We stellen onze kennis en netwerk open, kijken om ons heen en leren van elkaar. We zijn snel, scherp en denken altijd net een stap vooruit. Zo brengen we alle benodigde kennis en disciplines samen en bereiken we het beste resultaat.

Ons team

Bart Boijens

Ontwikkelaar

Esther Heijnen

Receptioniste

Fabienne Brandts Ensinck

Financiele Administratie

Fernao Schurmann

Administratief Medewerker

Gregor de Kort

Adviseur

Jacq Vullers

Senior Projectmanager

Jean Janssen

Associated Partner

Jos Severijns

Conceptontwikkelaar

Kevin Ritzen

Ontwikkelaar

Manuela Erens

Directiesecretaresse

Paul Cremers

Financieel Directeur

Piet Joosten

Directeur

Willem van der Sanden

Associé

Kelly Hundscheid

Adviseur

Joel Fliek

Adviseur Zorg & Domotica

Giulia Lana

Ontwikkelaar

Jules Frère

Senior Projectleider

Peggy Massot

Projectsecretaresse

Vincent Jacobs

Ontwikkelaar

James Paulissen

Senior Projectleider

Harold Schroeder

Senior Adviseur