Lindenkruis IV. La Grande Finale.

25 May 2020

Wonen in Lindenkruis

Lindenkruis combineert de charme van de Maastrichtse binnenstad met de luxe en het comfort van een nieuwe duurzame leefomgeving. De combinatie van appartementen, herenhuizen, patio’s en stadswoningen aan hoven en pleintjes maakt Lindenkruis tot een plek waar mensen thuiskomen. Met Lindenkruis hebben RO groep en Hurks een plan ontwikkeld dat naadloos past in de Maastrichtse traditie van stadsvernieuwing: stijlvol, ingetogen en duurzaam. En met een scherp oog voor kwaliteit van architectuur en omgeving.

La Grande Finale

Met zes stadsvilla’s en zes luxe appartementen vormt fase IV het sluitstuk van Lindenkruis. De stadsvilla’s bevinden zich op de hoek van de Capucijnenstraat en de Apostelenpavé en wijken qua uitstraling, indeling, afwerkingsniveau en architectuur sterk af van de overige woningbouw in Lindenkruis. De riante verdiepingshoogte van de woonkamer en grote raampartijen zorgen ervoor dat zeeën van licht de woningen binnenstromen.

De stadsvilla’s beschikken over alle hedendaags wooncomfort, hebben energielabel A, zijn aangesloten op de stadsverwarming en zijn gasloos. Ze variëren in grootte van 180 tot maar liefst 230 m² gebruiksoppervlakte en beschikken over een ommuurde patiotuin. Het kaveloppervlak is ruim 180 m².

De woningen onderscheiden zich van hun omgeving door het strakke ontwerp. Ze worden uitgevoerd in een bijzonder stootvoegloos metselwerkverband met een steen van verlengd waalformaat, ranke aluminium kozijnen en een aansprekende gevelbekleding van geperforeerd aluminium.

Parkeergarage

Onder het Lindenkruishof bevindt zich de royale parkeergarage van Lindenkruis waarin tevens voorzieningen zijn getroffen voor e-rijden. De garage is voor auto’s bereikbaar via de Maagdendries. Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van de trap midden in het Lindenkruishof. Op de twee koppen van het plein is de parkeergarage bereikbaar via zowel trap als lift. Elke woning in Lindenkruis is voorzien van een eigen parkeerplaats. Als bewoner van fase IV wordt u bovendien optioneel een tweede parkeerplaats aangeboden.

 

Klik hier om de brochure te downloaden.

Kijk ook op www.lindenkruis.nl voor meer informatie.