<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: stdClass::$alg in <b>/home/public/sites/www.rogroep.nl/wp-content/uploads/cache/740ab0785f372a4da8d67f6d93cc37af9bab60b8.php</b> on line <b>17</b><br />

Op de Landsmeerderdijk 138 in Amsterdam-Noord ontwikkelt RO groep een kleinschalige, eigentijdse woon- en leefomgeving die een passende aanvulling wordt op de wijk Kadoelen.

De gronden aan de Landsmeerderdijk 138 waren vroeger een bedrijfslocatie voor opslag, montage en verhuur van steigermaterialen. Met de herontwikkeling maakt de bedrijfsfunctie plaats voor in totaal 22 woningen, een maatschappelijke functie en tuinen. Hierbij worden ook een parkeervoorziening en de nodige ontsluitingen gerealiseerd.

Omwonenden kunnen zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 24 juni a.s. door een mail te sturen naar Giulia Lana: g.lana@rogroep.nl

Kevin Ritzen

Jos Severijns

Giulia Lana

Overzichten van de planlocatie (CONCEPT):

Veelgestelde vragen – FAQ

 

Waar ligt de planlocatie?

De locatie ligt aan de Landsmeerderdijk 138 in de wijk Kadoelen, Amsterdam-Noord.
Klik hier voor de locatie op Google Maps.

 

In welke fase bevindt de ontwikkeling zich?

Op dit moment is alles in voorbereiding om de procedure voor de bestemmingsplanwijziging te starten. Op 24 juni 2021 vindt een informatiesessie plaats voor omwonenden, zij hebben hiervoor een uitnodiging in de brievenbus ontvangen.

 

De veelgestelde vragen worden aangevuld zodra daar aanleiding voor is.