Afspraak maken ?

Ons team

Annelies Vincken

Administratief Medewerkster
a.vincken@rogroep.nl+31433500050

Ik ben geboren en getogen in Maastricht en verzorg vanaf 1992 onder meer de boekhouding en de loonadministratie bij RO groep. Na al deze jaren doe ik dit nog altijd met veel plezier, dankzij de sfeer en spirit binnen het bedrijf.

Bart Boijens

Ontwikkelaar
b.boijens@rogroep.nlLinkedIn+31641128832

Ik ben een ontwikkelaar die zich met veel engagement vastbijt in grote projecten: grootschalige verbouwingen waar ik onder hoge tijdsdruk stevig moet sturen als procesbegeleider. Ik ben in staat om vroeg in de ontwikkeling van een gebouw evenwicht te brengen door de opbrengsten, kosten en risicoanalyses in beeld te brengen, de vorm van het gebouw te bespreken, de toekomstige huurders en de inrichting van de ruimte, de financiering en scenario’s als de invulling van de gecreëerde ruimte als huurders uitblijven. Na de HTS heb ik een master Real Estate afgerond.

Bianca Thijssens Wouters

Adviseur
b.wouters@rogroep.nlLinkedIn+31650293101

Ik ben dagelijks bezig met de conceptontwikkeling van maatschappelijk vastgoed, met name in zorg en onderwijs. Creatieve ideeën vanaf het prille begin uitwerken tot een bouwkundig concept. Een concept ontwikkelen dat past bij de opdrachtgever en de toekomstige gebruikers. Goed luisteren naar die gebruikers: wat zijn hun wensen, ideeën en werkprocessen?

Het samen realiseren van een nieuwe omgeving waar werkprocessen optimaal en efficiënt kunnen worden uitgevoerd, is een van mijn belangrijkste doelen. Startend met het opstellen van een programma van eisen, het bieden van oplossingen door meerdere scenario’s uit te werken, tot aan de conceptbewaking tijdens het ontwerp en de bouw. Bij nieuwbouw en verbouwprojecten samenwerken en ervaring delen met opdrachtgever, gebruikers, architect en adviseurs, om een uniek project te realiseren. Naast een goede samenwerking zie ik mijn rol in het goed aansturen van de projectorganisatie, gestructureerd te werk gaan, een ondernemende en kritische blik en enthousiasme om zo te komen tot een goed eindresultaat tot ieders tevredenheid.

Bram Loeffen

Senior adviseur
b.loeffen@rogroep.nlLinkedIn+31627850911

Als bestuurskundige ben ik bij voorkeur generalist en probeer ik in de verbinding tussen mensen meerwaarde te creëren. Dat levert spannende ontmoetingen en creatieve oplossingen op. Complexe omgevingen en tegengestelde belangen vind ik fascinerend. Door écht te luisteren en door te vragen ontstaat wederzijds begrip en volgen innovatieve en gedragen resultaten. Ik heb veel ervaring met complexe politiek-bestuurlijke vraagstukken, in het bijzonder rondom maatschappelijk vastgoed. Een interessant kruispunt waar sociale thema's, ruimte, duurzaamheid en cultureel erfgoed bij elkaar komen. Voor mij een manier om bij te dragen aan een betere en mooiere wereld, hoe klein dat soms ook is.

Esther Heijnen

Receptioniste
e.heijnen@rogroep.nl+31433500050

Ik ben opgegroeid in Amby-Maastricht. Na 12,5 jaar als zelfstandig ondernemer in de detailhandel te hebben gewerkt, ben ik na omscholing in 2010 bij RO groep als receptioniste gaan werken. Bij RO groep kan ik me blijven ontwikkelen. Naast het beantwoorden van de telefoon en ontvangen van bezoekers, verzorg ik ook de facilitaire zaken, hou ik het relatiebestand up-to-date en beheer ik het archief.

Fabienne Brandts Ensinck

Financiele Administratie
f.ensinck@rogroep.nl+629067727

Aangezien ik graag cijfermatig en servicegericht bezig ben, zit ik bij de financiële administratie prima op mijn plek. Een grote verscheidenheid aan administratieve taken en ondersteuning aan ons primaire proces zorgt voor afwisseling in mijn werk. Mede door het prettige contact met mijn collega’s en de fijne sfeer werk ik hier al heel wat jaren met veel plezier.

Fernao Schurmann

Administratief Medewerker
f.schurmann@rogroep.nl+31433500050

Mijn collega’s zien mij als een financiële rots in de branding. Ik ben financieel begeleider van de projecten. Projectleiders maken afspraken voor RO groep en ik factureer en check bijvoorbeeld wie aan welk project werkt en hoeveel uur. We doen de administratie voor RO groep en ook voor klanten.
Daarnaast kunnen we de volledige administratie van een compleet project overnemen namens de opdrachtgevers, zoals voor samenwerkende partijen in een nieuwbouwproject: welke kosten horen op welke plek?

Ginou Spierts

Junior Projectleider
g.spierts@rogroep.nlLinkedIn+31620460844

Na mijn HBO-studie bouwmanagement, heb ik me in mijn eerste baan voornamelijk gespecialiseerd in ecologische/duurzame bouwmaterialen.
Kwaliteit, bouwfysica en waar mogelijk gebruik maken van nieuwe maar ook bestaande en bewezen duurzame materialen, zijn voor mij uitdagende werkgebieden. Samen oplossingsgericht te werk gaan en zorgen dat problemen op tijd erkend en aangepakt worden, dat is zoals ik het liefst werk. Een project voer ik uit met enthousiasme en overtuiging, waarbij ik dit ook aan alle betrokken partijen probeer mee te geven. Als we er samen iets moois van maken (uiteraard binnen de driehoek kwaliteit, timing en budget) zal dit uiteindelijk waardering opleveren.

Giulia Lana

Ontwikkelaar
g.lana@rogroep.nlLinkedIn+31613758320

Na de bachelorstudie International Business heb ik de Masteropleiding Facility & Real Estate management afgerond. De combinatie van de kennis die ik heb opgedaan tijdens deze studies en bijbehorende stages, en mijn persoonlijke interesse in architectuur en vastgoedontwikkeling, zorgt ervoor dat ik snel kan schakelen tussen meerdere disciplines. Daardoor ben ik breed inzetbaar, maar voel me het meest thuis in de thema’s ‘wonen’ en ‘leren’. Mijn creativiteit helpt in het bedenken van concepten en ik denk mee in het ontwikkeltraject, waar ik vooral een soort vertaalrol op me neem tussen ontwikkelaar en klant. Kwalitatief resultaat behalen door effectieve samenwerking, daar sta ik voor.

Gregor de Kort

Adviseur
g.dekort@rogroep.nlLinkedIn+31621576777

Na de hbo Commerciële Economie startte ik 1999 bij RO groep als adviseur. Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie van RO groep en haar projecten. Ik zie het als mijn uitdaging om het beste uit elk project naar voren te brengen. Of het nu gaat om vormgeving van uitingen, materiaalkeuze in een toekomstbestendig gebouw of budget. Ik schets de voor- en nadelen vanuit de beleving van de klant en geef hem opties.
Door mijn passie voor technologie heb ik me ontwikkeld tot adviseur informatie- en zorgtechnologie. Ik ben altijd op zoek naar de optimale combinatie van bewezen en innovatieve technologie en vertaal deze naar toekomstbestendige oplossingen voor onze opdrachtgevers. Ik ben de verbinding tussen de opdrachtgever en alle partijen die nodig zijn om een project tot een succes te maken.

Gusta Wesche

Administratief Medewerkster
g.wesche@rogroep.nlLinkedIn+31433500050

Samen met mijn collega’s van de boekhouding verzorg ik de financiële administratie.
Tevens neem ik enkele uren per week de honneurs waar aan de receptie.
Mede door de prettige werksfeer doe ik dit werk inmiddels al meer dan 23 jaar, en nog steeds met veel plezier.

Hans van der Linden

Directeur vestiging Arnhem
h.vanderlinden@rogroep.nlLinkedIn+31642989306

In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat je samen meer voor elkaar krijgt. Juist in projecten waarin samenwerking een belangrijke randvoorwaarde voor succes is, ben ik op mijn best. Hoewel belangentegenstellingen in alle processen aan de orde kunnen zijn, is het noodzakelijk om ook het gezamenlijke doel niet uit het oog te verliezen. Naast mijn ervaring zijn duidelijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen mijn belangrijke pluspunten. En het feit dat ik bijna tien jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam ben geweest, geeft aan dat het nemen van verantwoordelijkheid en het samenwerken in een team ook tot mijn competenties behoort.

Jack Beckers

Projectleider
j.beckers@rogroep.nlLinkedIn+31650633175

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en werk ruim 25 jaar in de uitvoering van grotere en kleine projecten in zowel de woning- maar vooral de grotere utiliteitsprojecten. In 1984 rondde ik mijn opleiding Bouwkunde af en startte bewust als timmerman bij Wilma Bouw Maastricht. Ben namelijk van mening dat je met je voeten in de modder hebt moeten staan om het bouwproces in de uitvoering volledig te begrijpen. Nadat ik daar ook de functie van werkvoorbereider en projectleider heb gehad, ben ik in 2005 begonnen bij RO groep als projectleider uitvoering, waar ik verantwoordelijk ben voor de hele uitvoering van een bouwproject in de realisatiefase. Zo kan ik een bijdrage leveren aan de realisatie van een kwalitatief hoogstaand project en kan ik een opdrachtgever volledig begeleiden/ontzorgen. Niet iedere opdrachtgever spreekt namelijk de taal van de bouw en tijdens de realisatie van een project is dit wél van groot belang.

Jacq Vullers

Associé
j.vullers@rogroep.nlLinkedIn+31650293096

Je kunt met gerust hart een vastgoedproject aan me toevertrouwen. Met dertig jaar binnen- en buitenlandse ervaring bij diverse disciplines van de bouwwereld zijn haast alle facetten mij bekend. Ik ben bij voorkeur generalist, maar als het moet specialist. Duurzaamheid is mijn tweede natuur.
Als ik een toezegging doe, dan kom ik deze na. Met mijn hands-onmentaliteit wil ik binnen de afgesproken kaders een project tot een goed einde brengen met de opdrachtgever en projectparticipanten, zodat we tevreden en trots naar het eindresultaat kunnen kijken.
Steekwoorden die mijn aanpak kenmerken zijn: praktisch en ook creatief; analytisch en toch betrokken; objectief en loyaal; teamplayer maar het projectresultaat staat voorop. What you see, is what you get.

Joel Fliek

Adviseur Zorg & Domotica
j.fliek@rogroep.nlLinkedIn+31650633177

Tijdens mijn studietijd heb ik me binnen het vastgoeddomein gespecialiseerd in zorg & domotica. Met het schrijven van een HBO-scriptie over de financiering van intramuraal zorgvastgoed en een WO-masterscriptie over het langer zelfstandig wonen met behulp van domotica heb ik kennis opgedaan in alle aspecten die betrekking kunnen hebben op zorgvastgoed. Innovatieve technologische oplossingen, waaronder domotica, spelen in alle zorgvastgoedvraagstukken een steeds belangrijkere rol. Vanuit mijn perspectief moet daarbij altijd de eindgebruiker centraal staan.
Als adviseur zorg & domotica ga ik graag met u de uitdaging aan om antwoorden te formuleren bij complexe huisvestings- / strategische vastgoedvraagstukken, waarin zorg, domotica en duurzaamheid een sluiteinde toekomstgerichte businesscase vormen.

John Vernaus

Senior Adviseur
j.vernaus@rogroep.nlLinkedIn+31650633174

We leven in een nieuwe realiteit. Alles is en blijft in beweging. Activiteiten functioneren niet meer los van elkaar. Ik ben goed in staat om binnen deze nieuwe realiteit opdrachtgevers te inspireren om te komen tot nieuw denken en creatieve oplossingen.
Het bereiken van samenwerking en het verbinden van elkaars belangen zijn daarbij belangrijke opgaves. Ik kies hierbij voor een aanpak die uitdaagt om ons kwetsbaar op te stellen, waarin belemmeringen aan de kant worden gezet en partners gaan samenwerken aan een gezamenlijk resultaat. Vanuit een wederzijdse afhankelijkheid en een gedeeld belang. En met een voedingsbodem van vertrouwen.

Jos Severijns

Senior Adviseur
j.severijns@rogroep.nlLinkedIn+31650633171

Tekenen, rekenen en programmeren, dat doe ik in deze prille fase van conceptontwikkeling. Het is de ruggengraat van het project. Wenkend perspectief is belangrijk, de opdrachtgever maakt keuzes en wij wijzen ook op risico’s, kwaliteit en kansen. We houden heel goed bij wat innovaties zijn en nieuw overheidsbeleid is.
We hebben ook de mogelijkheid om onze visie in 3D te laten zien. De waaromvraag is wezenlijk, wat drijft de opdrachtgever?
Wat wij in de genen hebben, is dat we de opdrachtgever vervolgens meenemen in zijn eigen enthousiasme. Van huis uit ben ik architect. Ik kan proactief een voorstel maken voor de architectuur in een bepaald gebied en zo kun je een project versnellen.

Kelly Hundscheid

Junior adviseur
k.hundscheid@rogroep.nlLinkedIn+31433500050

Mijn enthousiasme en gedrevenheid maakt dat ik open sta voor uitdagingen. Door de variëteit in werkzaamheden vind ik telkens weer een uitdaging en is een dag bij de RO groep nooit hetzelfde. Ik ben een sociale, klantgerichte en gemotiveerde teamspeler, die met opdrachtgevers, gebruikers, belanghebbenden en collega’s naar de best passende oplossing voor huisvestigingsvraagstukken zoekt. Hierbij staat het inventariseren, organiseren en analyseren van de gegevens centraal, waarbij de drijfveren, wensen en eisen van alle betrokken partijen worden vertaald naar een passend en optimaal eindresultaat.

Kevin Ritzen

Ontwikkelaar
k.ritzen@rogroep.nlLinkedIn+31621130549

Ik kom tijdens de verschillende bouwprojecten in aanraking met veel partijen, elk met eigen belangen en wensen. Mijn rol is om als verbinder op te treden tussen al deze partijen om een (financieel) haalbare ontwikkeling mogelijk te maken, rekening houdend met de belangen van deze partijen. Een goede samenwerking vormt voor mij de sleutel tot succes. Met een kritische, open blik en goed onderbouwd het project in de juiste richting sturen, zie ik als mijn persoonlijke uitdaging.
Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel binnen de projecten en werk graag samen in teamverband. Dit alles om uiteindelijk een bouwproject neer te zetten waar je trots op kunt zijn.

Manuela Erens

Directie Secretaresse
m.erens@rogroep.nlLinkedIn+433500050

Ik ondersteun de directie met werkzaamheden die uiteenlopen van het beheren van de agenda en zakelijke correspondentie tot het notuleren van vergaderingen en het organiseren van diverse evenementen. Daarnaast verricht ik als projectsecretaresse alle voorkomende werkzaamheden voor het projectteam.
Ik ben een echte teamspeler die houdt van fijne samenwerking met collega’s in een prettige werkomgeving. Mijn motto luidt: als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Paul Cremers

Financieel Directeur
p.cremers@rogroep.nlLinkedIn+629067726

Naast bestuurder voel ik me ook ondernemer, misschien nog meer ondernemer. Met mijn pragmatische instelling, brede kennis, competenties en ervaring faciliteer ik mensen, kansen en budgeten. Niets is zo leuk dan werken met mensen en iets voor ze te betekenen. In de context van de RO groep betekent het om samen met andere professionals opdrachtgevers mee te nemen, obstakels weg te nemen op de ontdekkingstocht naar en de realisatie van hun gewenste, duurzame, betaalbare en veilige leef- en werkomgeving met alle daarbij behorende faciliteiten. Het kunnen wonen, werken en ontspannen in een omgeving die afgestemd is op en past binnen de mogelijkheden van een ieder die betrokken is.

Als bestuurder van de RO groep ben ik verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering, HRM en automatisering. Ik ben gespecialiseerd in financiering van projecten, het ontwikkelen van management control tools die gericht zijn op het beheersen van vastgoed in relatie tot de performance van de organisatie en het op gestructureerde wijze in kaart brengen van risico’s van projecten. Ik word gezien als makkelijk benaderbaar, betrouwbaar, sterk analytisch en als iemand die staat achter genomen besluiten.

Als externe adviseur werk ik vooral aan zorg en cure gerelateerde projecten. Door mijn bestuurderservaring kan ik me relatief makkelijk verplaatsen in de uitdagingen van mijn opdrachtgevers. Bij het invullen van de opdracht zal ik bestuurders op hun visie en strategie ondervragen, hen afdoende en tijdig informeren omtrent de voortgang, niet enkel met problemen confronteren maar komen met gedragen oplossingen en varianten binnen de gestelde kaders en uitgangspunten. Mijn betrokkenheid gaat zover dat ik op de winkel pas alsof het mijn eigen winkel is met in acht name van de normen en waarden van mijn klant. Tevreden ben ik als de opdracht zodanig is uitgevoerd dat een opdrachtgever me zou vragen voor een vervolgopdracht of me aanbeveelt bij een potentiële nieuwe opdrachtgever.

Piet Joosten

Directeur
p.joosten@rogroep.nlLinkedIn+621581541

Bijzonder trots geef ik leiding aan RO groep. Trots op de mensen, trots op hun betrokkenheid, trots op de fantastische projecten die ons toevertrouwd worden. De maatschappelijke context van al onze projecten zit me als gegoten. Creatieve oplossingen, niet de gebaande wegen bewandelen, verrassende resultaten, onze kennis op nieuwe manieren toepasbaar maken; en dat voor opdrachtgevers die daadwerkelijk betekenis willen hebben. Niet voor niets is de slogan RO groep, van waardevol naar waardevast. Wij zetten uw waardevolle maatschappelijke uitgangspunten om naar waardevaste concepten.
Ook mijn persoonlijk levensmotto kan ik hierin kwijt: altijd het beste uit mezelf en uit m’n omgeving halen. Maar ook een relativerende glimlach als dat weer eens makkelijker gezegd dan gedaan blijkt. Altijd oprecht, wars van poespas. Oprecht luisteren, oprechte interesse, oprecht in relaties, nieuwsgierig en op zoek naar de kracht van individuen en organisaties. Die oprechtheid is de basis voor de vertrouwensband die snel opgebouwd en voortdurend gekoesterd wordt.

Met veel plezier heb ik gewerkt aan Wijkontwikkelingsmaatschappij Malberg, Schuytgraaf Arnhem, de gebiedsontwikkeling Belvédère Maastricht, azM, en talloze andere adviestrajecten in zorg, onderwijs en het domein van woningcorporaties en beleggers.

Mijn persoonlijke belofte aan u: resultaatgericht, partner, integer, verantwoordelijk, creatief, autoriteit en vakkundig. Waardevol én waardevast.

Remco Bresser

Senior Adviseur
r.bresser@rogroep.nlLinkedIn+31615054601

Werken aan projecten die er toe doen. Die bijdragen aan een betere toekomst. Een beter toekomstperspectief voor onze jeugd, voor de maatschappij en onze aarde. Continue op zoek naar het maximale resultaat. Iedere opgave is uniek en verdient een eigen aanpak en maatwerkoplossing. Complexe opgaven en processen zijn mijn uitdagingen. Klussen die zich niet in een voorgeschreven projectstructuur laten persen, maar vragen om een creatieve aanpak en oog voor verschillende belangen. Vanuit de overtuiging dat er altijd een goed alternatief beschikbaar is. Een alternatief dat misschien lastiger te vinden is. Samenwerking leidt tot het maximale resultaat. Wederzijds vertrouwen, en vooral ook duidelijke afspraken maken en deze nakomen, zijn bepalend voor succes. Bij voorkeur werk ik in een pluriform projectteam, dat in nauwe samenwerking in staat is de beste, meest innovatieve oplossingen te genereren.

Ruud Deckers

Senior adviseur
r.deckers@rogroep.nlLinkedIn+31653960608

Het klinkt misschien gek, maar in mijn functie ben ik eigenlijk de satéprikker door alle projecten heen. Van programma van eisen tot en met realisatie wil ik de werkwijze van RO groep definiëren en eenduidig presenteren in alle projecten voor het azM. Ik werk dus projectoverstijgend en heb meerwaarde als verlengstuk van de klant. Ik sluit ook contracten met adviseurs en opdrachtgevers.
De kunst is om juist in ziekenhuis- en bouwprocessen te leren begrijpen wat mensen bedoelen, dat te vertalen naar vierkante meters en dat weer te vertalen naar een specifieke bouwopgave. En vanaf scratch met gebruikers praten om draagvlak te creëren.

Simone Gubbels

Adviseur
s.gubbels@rogroep.nlLinkedIn+31646889842

In de continue veranderende samenleving speelt maatschappelijk vastgoed voor zowel overheid als de samenleving een belangrijke rol. Binnen huisvestingsvraagstukken is het de uitdaging om sámen met alle belanghebbenden, met ieder hun eigen wensen en waarden, te zoeken naar de best passende oplossing. Betaalbaarheid is hierbij een steeds terugkerend thema. Opgegroeid in een kleine kern, zie ik het als een persoonlijke uitdaging om te streven naar het beste toekomstgerichte scenario, dat meerwaarde biedt voor álle betrokken mensen en partijen. Maar die zeker ook ruimtelijk en financieel haalbaar zijn. Als enthousiaste teamspeler voel ik me snel betrokken bij onze projecten en werk ik graag naar een eindresultaat toe waarin ook de kleinste speler in het grote geheel van waarde is en blijft.

Theo Erens

Senior Projectmanager
t.erens@rogroep.nlLinkedIn+31650293104

Van huis uit ben ik bouwkostendeskundige; ik werk inmiddels jarenlang in het 'bouwbureau azM'. Vanaf het definitief bestek kom ik er graag bij om in contact te gaan met aannemers voor de realisatie. Ik ben als buitenstaander meegenomen in het zorgproces en vind de interactie met mensen in het ziekenhuis boeiend, net als bouwen voor een academisch ziekenhuis. Een woning, kantoor of school, daar horen installaties in. In een ziekenhuis is het andersom: de invloed van installaties is erg van invloed op het gebouw. Het zijn installaties met een schil eromheen, qua techniek is dat een hele uitdaging. Neem de operatiekamers: alles draait om installaties, dat is erg complex. Ik vind het mooi om daarover in gesprek te gaan met uiteenlopende gebruikersgroepen van de ruimte: van Raad van Bestuur tot verpleging.

Vivianne Buteijn

Senior Adviseur
v.buteijn@rogroep.nlLinkedIn+628173640

Ik werk helemaal ‘vooraan’ in het werkveld van RO groep. Ik ben er om ideeën te vormen, plannen te bedenken en strategisch beleid te formuleren waardoor opdrachtgevers hun wensen kunnen realiseren. In een wereld met overwegend mannelijke bestuurders ben ik vaak de enige vrouw aan tafel: een onderscheidende positie, omdat juist in ons werkveld een verbindende kracht het verschil kan maken. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar dátgene wat mensen bindt; op zoek naar gezamenlijke meerwaarde, daarbij rekening houdend met verschillende belangen van betrokken partijen.

Mijn achtergrond ligt in de toegepaste sociale wetenschappen, ik ben opgeleid vanuit een denkkader waarin sociologie, economie en psychologie telkens met elkaar in verband worden gebracht. In mijn werk heb ik die overwegingen ook altijd in het vizier. Het gaat om mensen, het welbevinden in hun omgeving, in een financieel gezond perspectief. Een gebouw is het middel, niet het doel.

Het mooie van mijn werk is: elke dag is anders, elke dag werk ik met en voor andere mensen, mag ik meerdere rollen in meerdere organisaties en gebieden vervullen. Dat is bijzonder inspirerend en leidt er als kers op de taart toe dat vernieuwende oplossingen bijna als vanzelf ontstaan, simpelweg door mensen en ideeën met elkaar te verbinden. Dat is fantastisch.

Willem van der Sanden

Associé
w.vandersanden@rogroep.nlLinkedIn+31622979944

Ondernemend, altijd in voor nieuwe dingen die ik zelf ook graag bedenk. Flexibel, ik pas mezelf vrij gemakkelijk en snel aan in nieuwe situaties. Iets is pas af als het aan de gestelde normen voldoet. Ik werk resultaatgericht en nauwkeurig. Verder ben ik sociaal vaardig en vind ik het prettig om met mensen gezamenlijk te werken en te discussiëren.

Regelmatig verleg ik mijn eigen streefnormen om me steeds te blijven ontwikkelen, dat is mijn ambitie. Ik ben ook leergierig; het permanent opdoen van nieuwe kennis zie ik in de huidige maatschappij als een vereiste.

Yvo Amkreutz

Projectmanager
y.amkreutz@rogroep.nlLinkedIn+31642665088

Wij zijn ons bewust van de vervuiling, de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, klimaatverandering in de wereld en de consequenties hiervan voor de huidige generatie, maar vooral ook voor de generaties die na ons komen. Wie (maatschappelijk) verantwoord wil ondernemen, ontwikkelen en/of bouwen moet op alle niveaus rekening houden met duurzaamheid. Die denkwijze is impliciet onderdeel van mijn werkwijze.
Daarbij is het rendement van de ontwikkeling leidend. Rendement in de breedste zin van het woord. Om deze reden zoeken wij naar die oplossingen die de meest optimale combinatie voor een duurzaam rendement bieden en optimaal aansluiten bij de wensen en ambities van onze opdrachtgevers.